pitch Posted February 27 Share Posted February 27 Dziewczyny pomóżcie, chodzi o prezent na 40 urodziny dla kuzynki męża. Osoba bardzo majętna na wszystko jej rodzinę stać. Nie ma konkretnych zainteresowań. W domu styl Glamour, wszystko z najwyższej półki. Mój budżet ograniczony nie stać mnie np. na prezent typu relaks w spa, perfumy, kolacja, lot balonem itp. prezenty tzw śmieszne też odpadają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
conny Posted February 27 Share Posted February 27 Odpuściłabym prezenty ręcznie robione do domu, bo raczej nie są one w stylu glamour, a nie sądzę byś chciała, żeby leżały w piwnicy. Ja poszła bym albo w alkohol, lub bardziej ogólnie coś do jedzenia/picia (teraz wszystko można spersonalizować w internecie). Albo w "przeżycia", bo to coś co warto kupić komuś kto wszystko już ma. I tutaj w zależności od miasta - bilet do teatru/na wystawę/kabarety (w zależności co tam się zapowiada w Waszym mieście), lot w tunelu aerodynamicznym?. Ewentualnie coś z ceramiki https://andyceramika.pl/czajniki Jeśli sądzisz, ze taka stylistyka jej się spodoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts