Jump to content
PlanetaWhisky.pl

Wędzone jedzenie


pitch

Recommended Posts

Tak, wędzenie działa jak konserwacja, ale dużo zależy od tego, jak mocno wędzisz i w jakich warunkach potem przechowujesz jedzenie. Mięso wędzone na ciepło trzyma się krócej, zwykle kilka dni w lodówce, chyba że je zapakujesz próżniowo. Na zimno wędzone, dobrze wysuszone i posolone, może leżeć nawet kilka tygodni, a niektórzy przechowują jeszcze dłużej. Ryby psują się szybciej niż mięso, więc lepiej je zjeść w ciągu tygodnia. Jeśli chcesz zacząć przygodę z wędzeniem, zobacz tu:  https://pietrzykwedzarnie.eu

Powinni dobrać odpowiedni sprzęt. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.